Dolina Baryczy
Strona główna > DZIAŁO SIĘ W LATACH 2007-2024 > STRATEGIA 2016-2024 > ZANIM APLIKUJESZ > SZKOLENIA > PODSUMOWANIE SPOTKAŃ > Wizyta studyjna w inkubatorze przetwórstwa spożywczego

Wizyta studyjna w inkubatorze przetwórstwa spożywczego

2019-08-17

 

W dn. 17.08.2017 9 osób wzięło udział w wyjeździe studyjnym, którego celem była wymiana dobrych praktyk w zakresie tworzenia inkubatorów kuchennych. Miejscem docelowym były inkubatory prowadzone przez:
1. Kujawsko- Pomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Minikowie (pokazowy inkubator kuchenny do wytwarzania swojskich wędlin przez okolicznych rolników)
2. Stowarzyszenie (LGD) Światowid (inkubator przetwórstwa owoców i warzyw, zielarstwo)
 

Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich. Europa Inwestująca w obszary wiejskie.
Zadanie realizowane przez Stowarzyszenie "Partnerstwo dla Doliny Baryczy" w ramach poddziałania "19.4 Koszty bieżące i aktywizacja"; działanie wsparcie dla rozwoju lokalnego w ramach inicjatywy LEADER objętego Programem Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020.
Nasz serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystanie z witryny oznacza zgodę na ich zapis lub wykorzystanie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce prywatności.
Akceptuję politykę prywatności i wykorzystywania plików cookies w serwisie
zamknij